Spominki - Kamnosešvo Šergan , podjetje za predelavo kamna


Hiša BERNICA


 


Osebna izkaznica
 
 
 
 
Ime podjetje:
Kamnoseštvo Šergan, podjetje za predelavo kamna, d.o.o.

Skrajšano ime:
Kamnoseštvo Šergan, d.o.o.

Naslov:
Brnica 36a, 1430 Hrastnik

TR:
02331-0011115472 odprt pri NLB d.d. Ljubljana

TR:
05100-8000104461 odprt pri Abanka Vipa d.d. Ljubljana

Identifikacijska številka za DDV:
SI53122143

Matična številka:
5819148

Leto ustanovitve:
1993

Osnovni kapital:
85.829,00€

Kontakt Kontaktna oseba:
Darko Šergan 

GSM:
+386 41 499 300

GSM :
+386 41 499 315

E-mail:
kamnosestvo.sergan36a@gmail.com

Delovni čas

Od ponedeljka do petka
od 8:00 do 15:00


Ob sobotah, nedeljah in praznikih zaprto.
 
 
 
 
 
 


 


Spominki
Spomin je ena naših najbolj izjemnih zmožnosti, ki ohranja vse kar smo v svojem življenju doživeli. Ker velikokrat marsikaj pozabimo rabimo določene predmete, ki poosebljajo delčke našega spomina in je ta zaradi njih veliko bolj intenziven. Zato si na vsakem potovanju kupujemo nekakšne spominke mesta, ki smo ga obiskali, ustvarjamo albume, pišemo dnevnike in podobno. Ker je naše življenje hkrati dolgo in kratko so spomini nekaj najbolj dragocenega v njem, spominki pa so tista stvar, ki poskrbi, da jih ohranimo čim več.

Spominki so zelo raznoliki, poznamo suvenirje, darila in promocijski material. Pod suvenirje štejemo turistične spominke, ki so lahko magnetki za hladilnik, slike, pepelniki, obeski, figure in podobno. Darila so lahko šah, kozarci, oblačila s smešnim tiskom, ure, denarnice, mape... Pod promocijski material pa spadajo različna darila z natisnjeno promocijo podjetja: majice, USB ključki, gravirani motivi in tako naprej.

Razlike med spominki pa se ne pojavljajo le v namembnosti, ampak tudi v ceni. Za spominek lahko odštejemo od nekaj centov, navzgor pa do nepredstavljivo visokih vrednosti. Nekateri spominki morajo, kljub temu, da so naprodaj zaradi svoje kulturne in umetnostne vrednosti ostati v državi, kjer ta spominek kupimo.
 
Dražji spominki se najpogosteje uporabljajo kot darila za posebne priložnosti in dogodke, kot so poroke, abrahami, obletnice in podobno. Velikokrat so bolj okrasnega značaja in imajo nek poseben izgled ali obliko ter izražajo nekaj osebnega.

Vedno večji trend so promocijski spominki, saj vedno več podjetij želi posebno oglaševanje in sicer tako, da njihovim strankam ostane čim dlje v spominu. V tem primeru je najboljša rešitev nekaj vsakdanjega oz nekaj kar bomo vsak dan videli ali pa uporabljali, saj se nam tako ta stvar podzavestno vtisne v spomin. Tovrstno oglaševanje je izjemno dobro, saj so stranke vesele, ker dobijo darilo, podjetje pa se na ta način oglašuje in so vsi zadovoljni.

Najboljši spominki pa so tisti, ki nas opominjajo na najlepše dogodke v življenju, najlepše kraje, najpomembnejše prelomnice in nenazadnje na najbližje ljudi.
 
Kamnoseštvo Šergan Kamnoseštvo Šergan
 


 

 
                               Copyright © Kamnoseštvo Šergan - Pravice pridržane. (2013)                                   Izdelovanje strani: TREF d.o.o.