Kopalnice - Kamnosešvo Šergan , podjetje za predelavo kamna


Hiša BERNICA


 


Osebna izkaznica
 
 
 
 
Ime podjetje:
Kamnoseštvo Šergan, podjetje za predelavo kamna, d.o.o.

Skrajšano ime:
Kamnoseštvo Šergan, d.o.o.

Naslov:
Brnica 36a, 1430 Hrastnik

TR:
02331-0011115472 odprt pri NLB d.d. Ljubljana

TR:
05100-8000104461 odprt pri Abanka Vipa d.d. Ljubljana

Identifikacijska številka za DDV:
SI53122143

Matična številka:
5819148

Leto ustanovitve:
1993

Osnovni kapital:
85.829,00€

Kontakt Kontaktna oseba:
Darko Šergan 

GSM:
+386 41 499 300

GSM :
+386 41 499 315

E-mail:
kamnosestvo.sergan36a@gmail.com

Delovni čas

Od ponedeljka do petka
od 8:00 do 15:00


Ob sobotah, nedeljah in praznikih zaprto.
 
 
 
 
 
 


 


Kopalnice
Razmišljate o prenovi kopalnice? To je postopek, pri katerem morate upoštevati več stvari, zato si tukaj lahko preberete nekaj pomembnih nasvetov o katerih razmislite preden začnete prenavljati.

1. Izberite primeren umivalnik
Največkrat se uporabljajo standardni keramični umivalniki, ki imajo najpogosteje keramično glazuro, lahko pa tudi dodatno glazuro, ki omogoča večje drsenje vode in manjšo oprijemljivost vodnega kamna ter drugih nevšečnosti. Prenova kopalnice je proces v katerem se elementi med seboj navezujejo, zato pred nakupom umivalnika presodite, katero vrsto umivalnika rabite glede na prostornost, funkcionalnost in izgled.

2. Pomerite kopalno kad preden jo kupite
Prenova kopalnice pomeni tudi maksimalen izkoristek prostora, kar pomeni, da večje ni vedno boljše. Kupite kopalno kad, ki nudi dovolj prostora, da se raztegnete. Če imate dovolj prostora le za manjšo kad, kupite čim globljo.

3. Izberite trajna tla
Keramika, marmor in kamnite plošče so vsi odlični materiali za kopalnico, saj so trpežni in vodoodporni. Najpogosteje se uporabljajo keramične ploščice, dobite pa jih lahko v različnih oblikah, barvah in velikostih. Ker so najbolj opazen element kopalnice, se pri izbiri navadno zaplete, ko se odločamo kakšno velikost in dekor izbrati. Priporočamo, da si pri veliki kopalnici izberete keramične ploščice večjih formatov, pri manjši pa srednjih formatov, saj imate posledično manj fug, kar naredi vašo kopalnico večjo.
 
4. Obesite stilsko ogledalo
Ogledalo je v kopalnici nepogrešljiv element, zato ga moramo izbrati pravilno. Na voljo je v različnih velikostih (z okvirji ali brez) in oblikah (pravokotnih, okroglih itd). Razmislite lahko tudi o nastavljivem ogledalu za ličila in omarici z ogledalom in shranjevalnim prostorom.

5. Poskrbite za optimalno razsvetljavo
Razsvetljava kopalnice se deli na dva dela: razsvetljava na splošno po kopalnici in pri ogledalu. Svetloba na splošno po kopalnici zadostuje za običajna opravila medtem ko mora svetloba pri ogledalu biti bolj močna in enakomerno razpršena. Svetloba ne sme prihajati na primer samo iz enega kota, saj potem osvetli le en del obraza.

6. Kupite kakovostno straniščno školjko
Prenova kopalnice zajema tudi nakup straniščne školjke. Večinoma so izdelane iz sanitarne keramike ali porcelana, na voljo pa so v različnih oblikah in velikostih. Ločimo stoječe, viseče in monoblok školjke. V novogradnjah se najbolj vgrajujejo viseče wc školjke, ki se montirajo na zid, popularne pa so zaradi enostavnega čiščenja same školjke in njene okolice.
 
Kamnoseštvo Šergan Kamnoseštvo Šergan
Kamnoseštvo Šergan  
 


 

 
                               Copyright © Kamnoseštvo Šergan - Pravice pridržane. (2013)                                   Izdelovanje strani: TREF d.o.o.